Sisällysluettelo

Lukijoille
Jos käytät tekstiä muussa julkaisussa
Kirjoittajille
Ylläpito
Vastuuvapaus

Lukijoille


Kun tutustut vinkkeihin, muista olla kriittinen tiedon suhteen, niin kuin olet toki aina muulloinkin. Jaatiswikin sisällöstä vastaavat kirjoittajat. Vinkit kertovat usein jonkun lapsen ja perheen omasta kokemuksesta, eikä kaikkea tietoa ole tutkittu tieteellisen tutkimuksen kriteerit täyttävässä tutkimuksessa. Mikä sopii yhdelle, ei ehkä sovi toiselle. Liity mukaan, niin voit lisätä omat vinkkinne ja korjata havaitsemasi puutteellisuudet. Lue myös vastuuvapaus


Jos käytät Jaatiswikin tekstiä muussa julkaisussa


Nämä sivut ovat olemassa siksi, että niitä voi hyödyntää vammaisen lapsen ja nuoren ja perheen iloksi ja hyödyksi. Voit halutessasi käyttää osia Jaatiswikistä kirjassa, artikkelissa, verkkosivulla tai muussa julkaisussa, kun noudatat näitä Jaatiswikin käyttöehtoja ja seuraavia lisenssiehtoja:

  • Nimeä lähde. Kun Jaatiswikin tekstiä, artikkelien kirjoittajat on hyvän tavan mukaisesti mainittava. Sen voi tehdä linkillä siihen Jaatiswikin sivuun, jota käytetään uudelleen tai jonka tietoja hyödynnetään. Yllä mainittu nimeäminen koskee tekstiä, jonka ovat kirjoittaneet Jaatiswikiä muokanneet kirjoittajat. Jos tekstisisällön on kirjoittanut ulkopuolinen, sen uudelleenkäyttöön voi olla erityisehtoja, jotka selviävät artikkelista.

  • Ilmoita muutoksista. Jos teet muutoksia tai lisäyksiä, sinun on - hyvän tavan mukaisesti - selkeästi ilmoitettava, että alkuperäistä versiota on muutettu.

  • Ilmoita lisenssistä. Jokaisen Jaatiswikin sivun kopion tai muutetun version mukana tulee olla ilmoitus siitä, että versio tai teos on lisensoitu Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 License (CC–BY–SA) -lisenssillä. Tämä tehdään joko linkillä lisenssitekstiin (hyperlinkki tai URL) tai sisällyttämällä koko lisenssin teksti uuteen versioon. Sopiva verkko-osoite lisenssin ilmoittamiseen on http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ Lisätietoja on saatavilla CC–BY–SA-lisenssin virallisissa täydellisissä ehdoissa englannin kielellä yllä mainitussa verkko-osoitteessa.


Kirjoittajille


Vinkkien ja tiedon aiheena tällä sivulla on rajoitettu: Sivulle kootaan vinkkejä ja muuta tietoa, mikä hyödyttää vammaista lasta/nuorta ja heidän perheitään. Aihetta on toki lupa - ja myös toive - käsitellä luovasti. Kirjoita rohkeasti ja vastuullisesti.

Jotta Jaatiswikin käyttäminen on mahdollisimman helppoa ja tiedot löytyvät:

Muista tekijänoikeudet. Kun viittaat muiden teksteihin, muista mainita lähde. Muistathan myös, että tämän sivun tieto on tarkoitettu vapaasti jaettavaksi ja uudelleenkäytettäväksi, noudatamme lisenssiä Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 License


Ylläpito


Sivujen sisällöstä vastaa jokainen kirjoittaja itse. Sivuja hallinnoi Jaatinen, vammaisperheiden monitoimikeskus ry, lue myös vastuuvapaus.


Käyttöehdot muokattu Wikipedian vastaavista sivuistaalkuun.gif.