Lämpimästi tervetuloa mukaan JaatisWikiin, ammattilainen!


Näille sivuille kokoamme yhteisvoimin vinkkejä ja linkkejä, joista toivomme olevan iloa ja hyötyä vammaisille lapsille, nuorille ja heidän läheisilleen sekä teille, lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille.
Tällä pääset alkuun (JaatisWiki pähkinänkuoressa):

  • JaatisWiki on avoin kaikille lukijoille.
  • Kirjoittamaan pääset, kun liityt kirjoittajaksi.
  • JaatisWiki rakentuu niistä aiheista, joita kirjoittajat siihen tuovat. Vinkit voivat olla hyvin monenlaisia: vinkkejä arkipäivän tilanteisiin Niksipirkan tapaan, tietoa tuotteista (kuten apuvälineistä, terapiavälineistä, erityisen toimivista leluista jne), linkkejä, mitä tahansa tietoa vammaisen lapsen ja nuoren elämään liittyen.
  • Erityisesti ammattilaisille suunnatut sivut löytyvät otsikon "Tietoa ja tukea" alta. Niitä perustetaan lisää tarpeen mukaan, teidän ideoittenne pohjalta. Aiheita tähän mennessä:
    • Ensitieto
    • Vammaisten lasten/nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten järjestöjä


Yhdessä voimme saada paljon aikaan! Olemme hyvin iloisia, jos haluatte liittyä kirjoittajaksi ja jakaa ammatissanne saamaanne arvokasta tietoa vammaisten lasten, nuorten, läheisten ja muiden ammattilaisten käyttöön. (Kannattaa liittyä, kirjoittaminen on teknisesti hyvin helppoa.)

Onko Sinulla palautetta tai kysyttävää? Ollaan yhteydessä.Lue lisää JaatisWikistä

Tule mukaan rakentamaan näitä sivuja! Lisää omat vinkkisi ja kokemuksenne, niistä voi olla muille vammaisperheille paljon iloa ja hyötyä. Jos Sinulla on kysyttävää, älä epäröi olla yhteydessä Jaatiseen